Brunch på Bodegan

brunch varbergVarje onsdag och söndag hela sommaren dukar Bodegan upp en fantastisk brunch! Ni vet den där fantastiska uppfinningen som slår ihop frukost och lunch till ett. Perfekt när man sovit lite längre och vaknar utsövd, nöjd men vrålhungrig.

På Bodegans brunch finns alltid amerikanska pannkakor, frallor, croissanter, pålägg, varmt som bacon, korv och omelette, sallader, frukt, chokladfontän, potatis i olika former, och mycket mer som varierar lite från gång till gång.

Kaffe, te och juice ingår. Du som vill lyxa till det lite, och vem vill inte det, köper till Mimosa, Prosecco, vin eller en kall öl.

Senare utcheckning

Brunchen är naturligtvis öppen för alla; varbergsbor, strandflanörer och alla andra. Men du som bor hos oss och skall åka hem samma dag och vill äta brunch i lugn och ro kan dessutom få senare utcheckning! Då behöver du boka brunchen senast dagen innan och behöver inte checka ut förrän 13.00. Då får du tid att se till att hela familjen är ordentligt mätta innan avfärd.

Alltihop till pris som är svårslaget. Du äter hur mycket du vill, och barn under fem betalar inte en krona när de äter i sällskap med vuxen.

Vuxen Barn (5-12 år) Barn (0-4 år)
149.- 89.- 0.-

 

Premiär 18 februari!

Jajjamen. Under sommaren, 15 juni till 19 augusti, kör vi som sagt brunch varje onsdag och söndag mellan kl. 11.00 och 15.00. Men det är ju så väldans tråkigt att vänta ända tills dess så vi öppnar upp för brunch under sex tillfällen redan under våren...

Söndag 18 februari, 11-15
Söndag 1 april, 11-15
Tisdag 1 maj, 11-15
Söndag 13 maj, 11-15
Söndag 20 maj, 11-15
Söndag 27 maj
, 11-15

 

 

Boka Online

Öppettider