Fira Nyår med oss!

Var med och fira ankomsten av 2018 med oss på Solviken! På nyårsafton dukar vi upp en härlig nyårsmeny, minglar, hänger vid pianobar och skjuter av raketer och skålar naturligtvis in det nya året med bubbel vid tolvslaget.

Kvällen börjar med fördrink och tilltugg mellan klockan 19.30 och 20, därefter blir det nyårsmiddag följt av Pianobar med Thomas Persson. Barnen har sin alldeles egna vrå med filmvisning och pyssel som de kan smita undan till i direkt anslutning till restaurangen.

Vid tolvslaget är det för de som vill en kort promenad till Kåsa om man vill beskåda det grandiosa fyrverkeri som traditionsenligt skjuts av över fästningen, eller så stannar man hos oss, skålar i bubbel och njuter av vårt, något mindre dito.

Nyårsmeny
 

Stor salladsbuffé

Rodìzio med tio olika kött (Pichana, Salsiccia, Vildsvin, Kyckling, Pluma från Ibericogris, Karré från svensk rapsgris, lamm, baconlindad kalkonfilé och hjortstek)

Glass med grillad ananas

 

X.-

Barn 5-17 år och i vuxens sällskap äter för Xkr, och barn under 5 år utan kostnad. Notera gärna att denna kväll serveras enbart vår nyårsmeny.

 

Boka till boende för halva priset!


Till alla som bokar vår nyårsmeny erbjuder vi allt vårt boende till 50% av ordinarie pris! Samla ihop några husbilskompisar och fira nyår tillsammans! Ring släktingarna som bor annorstädes och fira nyår tillsammans i Varberg! Eller kom som du är och träffa nya vänner här!

Prisexempel:
 

Husbil, 2 personer, 2 nätter inkl supé 2 vuxna

x.- du sparar: x.-

 

Lägenhetshotell, 2 personer, 2 nätter inkl supé 2 vuxna, frukost, sänglinne och slutstäd.

x.- du sparar: x.-

 

I paketet kan du boka 2 nätter som minst och som mest 7 nätter, dessa måste vara i följd varav en är den 31 december. Erbjudandet kan inte kombineras med andra eventuella erbjudanden.


Varmt välkomna!

Boka Online

Öppettider